PoieszActie


Van maandag 2 februari tot en met zondag 29 maart is hij er weer; de Jeugd sponsor actie bij de Poiesz!
Een actie waar wij elk jaar aan mee doen en waarmee we gemiddeld zo’n 1300 euro ophalen! We kunnen het geld altijd hard gebruiken voor aanschaf van materiaal, onderhoud aan het gebouw e.d. Om het dit jaar weer zo’n succes te maken hebben we jullie hulp nodig!
Wat kan ik doen? U kunt door boodschappen te doen bij de Poiesz sponsormunten verdienen. (de passen van vorig jaar zijn er, gelukkig, weer uit. Ze werken weer met munten) Bij elke 10 euro aan boodschappen en bij speciale producten krijgt u deze sponsormunten. Gooi deze munten in de buis van Christelijke Scoutinggroep Burmania bij de Poiesz aan de Wilgenstraat, of, als u boodschappen doet bij een andere vestiging, lever ze in bij Burmania zelf. In de hal van de Vesting komt weer een bak te hangen, waarin u uw munten kunt deponeren.
Op 7 februari staan kinderen en leiding van horde 2 in de Poiesz Wilgenstraat om stukjes oranjekoek te verkopen, als u die koopt krijgen we nog meer munten.
Stem op ons: Ook kunnen we extra munten verdienen door middel van een Facebook like actie. De 50 meest ‘gelikete’ verenigingen krijgen namelijk een bonus van 500 munten! Ga naar de websiteselecteer Leeuwarden Schieringen en dan Scoutinggroep Burmania en ‘vind ons leuk!’